2 Ekim 2012 Salı

çin akreditif

Anahtar Kelimeler : akreditif çin halk cumhuriyeti , ithalat çin akreditif, çin ithalat akreditifi, çinden akreditif ile ithalat yapmak , çin ithalat akreditif uzmanı, çinden akreditif ile mal almak, akreditif desteği çin, ÇHC akreditif, ÇHC ithalat, akreditif danışmanlık çin, akreditif ile çinden mal getirmek, çin tekstil ithalat akreditif,çin makine ithalat akreditif, çin akreditif açmak, teyitli akreditif çin, teyitsiz akreditif çin, prc,

Bu yazının tüm hakları Akreditif Bilgi Merkezi | www.akreditif.biz.tr yasal sahiplerine aittir. Yazının izinsiz kopyalanması ve/veya herhangi bir iletişim vasıtası ile yayınlanması durumunda izlenecek yasal süreçlerle ilgili olarak Akreditif Bilgi Merkezi | www.akreditif.biz.tr hakları saklıdır.


Çin ile yapılan dış ticaret işlemlerinde kullanılan akreditifler günümüzde önem kazanan bir uygulama alanı olmaktadır. Çin’li firmalar akreditif işlemlerinde kazandıkları beceri ve uygulama gücü ile kendilerine bir rekabet avantajı sağlamaktadırlar.

Dünya’nın ikinci büyük ekonomisi konumuna yerleşen Çin ucuz işgücü maliyetleri ve devlet sübvansiyonları (değeri düşük tutulan Yuan gibi..) ile Dünya’nın başlıca üretim üssü konumundadır. Ayrıca Çin Dünya’nın başlıca ihracat yapan ülkelerinden birisi konumundadır.

Çok uygun maliyet ile ürünler üretip satma kapasitesine ulaşan Çin son 10 yıl içerisinde Türkiye’ye önemli miktarda ürün ihracatı yapar konuma gelmiştir. yazının devamı... 

Popüler Yayınlar